Bevestigingsmateriaal

 

 

Hoogste garantie voorwaarders

Wij werken uitsluitend met top merken met de hoogste garantie voorwaardes, u kunt er altijd van uit gaan dat elk systeem dat wij verkopen getest wordt middels Europese normen en waarden, onze voorkeur ga dan uit naar de volgende systemen:

Esdec | Clickfit EVO voor pannendaken

Snel en betrouwbaar monteren met de innovatieve montagesystemen van ClickFit EVO voor pannen- en staaldaken. ClickFit EVO bestaat uit slechts 4 componenten, die met één stuk gereedschap gemonteerd kunnen worden.

Daarnaast zijn sommige componenten universeel te gebruiken voor pannen- en staaldaken

20 jaar fabrieksgarantie.

FlatFix Fusion Platdaksysteem

De FlatFix Fusion lijn van Esdec is speciaal ontworpen voor montage op platte daken. Elk systeem is ontworpen om snel en betrouwbaar te kunnen installeren. Binnen de FlatFix lijn bestaan er drie categorieën: FlatFix Fusion, FlatFix Basic & FlatFix Eco. Esdec gebruikt voor alle producten hoogwaardige, duurzame en 100% recyclebare materialen. 

20 jaar fabrieksgarantie

ValkPitched

Het assortiment Valk pitched bestaat uit drie basissystemen welke toepasbaar zijn op veel verschillende daktypen zoals: pannendaken, staaldaken, golfplaatdaken en felsnaaddaken.  

10 jaar fabrieksgarantie.

Ons doel is om de wereld te veranderen en energieoplossingen voor de toekomst te creëren.

Wanneer u vragen heeft wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom staan wij altijd voor u klaar.

Milleu vriendelijk

We denken vooruit

Certificeerd

Vraag informatie aan